Dansk   English    

Om os

Sundhed, opdræt og glade hunde:
 
Alle vores hunde er DNA testet for PDE.
 
 
Det er meget vigtigt for os at have et seriøst opdræt. Et opdræt vi kan stå inde for med sunde og gode hunde.
  

Enchanting Pugs følger naturligvis DKK’s etiske anbefalinger.

Vores hunde vil have opnået excellent på udstilling, være testet for demodex og patella inden de indgår i avlen.
  
Vi er bevidste om sundhedstilstand og undersøger både tævens og hannens linjer, for at være bevidste om den sundhedsstatus, det er for os som opdrættere, der har ansvaret for hvordan racen fremover udvikler sig.
 
Elaine er tjekket for Patella Luxations i juni 2013 og fik grad 0/0 i Patella- status. Blev også undersøgt for Generaliseret demodicosis og fundet fri. 
 
Huutsch er øjenundersøgt d. 9. februar 2012 og er fundet fri for øjensygdomme.
 
Huutsch er undersøgt for Generaliseret demodicosis i  oktober 2010 og er fundet fri.
 
Huutsch er tjekket for Patella Luxations i oktober 2010 og fik grad 0/0 i Patella-status
 
Grace tjekket for Patella Luxations i juni 2011 og fik grad 0/0 i Patella-status
 
Zumba er tjekket for Patella Luxations d. 29. november 2011 grad 0/0 i Patella-status.
Blev også undersøgt for Generaliseret demodicosis og fundet fri.
 
 
 
Kennel Enchanting Pugs er et kærligt stueopdræt af mops i DKK-regi, vores avlsmål er at opdrætte racetypiske mops af høj kvalitet, hvor sundhed er prioriteret absolut højest.

  

Vi bor i Sønderborg i hus med have og mulighed for dejlige gåture på gendarm stien nær strand og skov og langs Dybbøl skanser.
 
Man kan roligt sige at mopsene er vores helt store hobby, de er vores små børn og vi bruger det meste af vores fritid på dem,-Det er dem der er omdrejningspunkt i vores dagligdag, De er altid glade, de elsker vores mange gåture i naturen og så er de vores tro følgesvende overalt. Man siger ofte at mopsen er en skygge, der følger en overalt og det er nok ikke helt forkert, for bedst som man tror at nu går jeg lige derhen så er der altid en af vores mops der står lige bagved.
 
Vores helt store passion er udstillinger og vi udstiller både i DKK, Canis Minor og i udlandet.  
 
  
Huutsch sammen med Zumba. Huutsch har på dette billed kun været hos os i få dage.  
 
Vores hunde er først og fremmest familiemedlemmer. Udover at vores mopper er med på gåture ved skov og strand, så elsker de at være med på campingture og nyde at gå på opdagelse i nye områder.
 
 
  
Vores hunde bliver udstillet meget, da det er vigtigt for os at få en saglig bedømmelse af hundene. Vi udstiller både i Danmark, de Nordiske lande samt resten af Europa og kører derfor ofte langt til en udstilling.
 

 

 
Vi kører derfor også langt for at ringtræne, så vi kan få en konstruktiv tilbagemelding på, hvad der er godt og hvad der kan gøres bedre i ringen. Herhjemme ringtræner vi adskillige gange om ugen og hundene elsker det.

 

Vi søgte kennelmærke Enchanting Pugs i begyndelse af 2009.

Enchanting betyder fortryllende og bedårende og det er præcis sådan vi ser vores mops, når vi betragter dem i leg og i deres sociale tilgang til hinanden, samt til andre hunde og mennesker.

 

 
 
 

 

Enchanting Pugs